Kunststof dakgoot voor chalet in verschillende kleuren en types [dakgoten voor chalets]

Wij verkopen kunststof dakgoten voor chalets!

Een prachtig chalet, maar zonder kunststof dakgoot kan de conditie snel achteruit gaan!

Bent u opzoek naar een dakgoot voor aan uw chalet? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Want speciaal voor chalets, hebben wij complete dakgootsets, volledig afgestemd op de formaten van u chalet.
Kunststof dakgoot voor aan een chalet in de kleur antraciet.


Diverse kleuren dakgoten

Onze verschillende dakgootsets leveren wij in de kleuren bruin, grijs, zwart, antraciet en wit.


Een complete kunststof dakgoot voor een chalet in één doos.

Een complete dakgoot voor uw chalet in één doos.

Iedere dakgootset bevat alle onderdelen die u nodig heeft voor een eenvoudige installatie aan uw chalet. Een dakgootset wordt compleet in één doos geleverd en bestaat uit: dakgoten, gootbeugels, gootverbinders, gootuitlopen, eindstukkken, afvoerbuizen, bochten, pijpbeugels, regenstrookjes, schroeven en lijm. Ook bevat iedere dakgootset gootwighoeken. Hiermee kunt u een eventuele helling van uw boeiplank (bevestigingslat) corrigeren, zodat de dakgoot recht gemonteerd kan worden.

Kies de dakvorm van uw chalet, om de juiste dakgoot te bestellen

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met lessenaarsdak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vijfhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *