Dakgoot voor terras overkapping/ dakgoten voor terras overkapping

Terras overkapping zonder dakgoot.U heeft een prachtige terras overkapping, waar u tijdens de mooie dagen, heerlijk beschut kunt zitten! Maar ook bij slechter weer (bijvoorbeeld regen), wilt u lekker kunnen blijven zitten, zonder nat te worden! Uiteraard heeft een dak boven uw hoofd, dus blijft u droog. Maar vergeet ook niet het opspattende water, wat van het dak omlaag stroomt. Dit zorgt voor het opspatten van modder en water. Dit kan natuurlijk eenvoudig uw tuinmeubels en zelfs complete terras bevuilen!

Zelf een PVC dakgoot bevestigen aan een terras overkapping.

Speciaal voor overkappingen met een lessenaarsdak bijvoorbeeld, heeft Eslon BV complete dakgotensets samengesteld. Deze worden in hun webshop www.uw-dakgootspecialist.nl verkocht! Een set wordt helemaal compleet in één doos geleverd. De montage is zo eenvoudig, dat u deze zelf makkelijk kunt doen. Zeker met de meegeleverde Nederlandse installatie handleiding. En omdat u rechtstreeks (!) bij de producent besteld, krijgt u de allerhoogste kwaliteit en een absolute bodemprijs!

Verschillende dakvormen, types en kleuren!

Uw-Dakgootspecialist heeft niet alleen voor lessenaarsdaken dakgoten, maar ook voor zadeldaken, vierhoekige daken, vijfhoekig daken en achthoekige daken. En ook nog eens in verschillende kleuren. Denk aan de kleuren zwart, antraciet, bruin, wit of grijs! En naast al deze opties, ook nog eens 3 fraaie dakgoot types: een bakgootje of de keuze uit twee half ronde dakgoten. Neem eens een kijkje op de website van Uw-Dakgootspecialist.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *