Bevestig een PVC dakgoot aan uw prieeltje!

Prieeltje zonder dakgoot.Een prieeltje is meestal een gezellige overkapping voor in uw tuin, waar u lekker onder kunt zitten. Een beschutte plek uit de wind en uit de volle zon. Vaak hebben deze een vijf- of achthoekige dakvorm. Ook voor deze dakvormen heeft Uw-Dakgootspecialist kant-en-klare dakgootsets!Vierhoekig prieeltje zonder dakgoot!

Kies voor een onopvallende dakgoot

Een voordeel van kunststof dakgoten is dat deze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn! Zo kunt u dus altijd een bijpassende kleur dakgoot aanschaffen die ‘matched’ bij de kleur van uw dakshingles! En daarnaast levert Uw-Dakgootspecialist speciaal voor dit soort prieeltjes, subtiele dakgoten aan, dus niet van die enorme grote en opvallende goten!

Dakgoot voor tuinhuis in de kleur bruin. Dakgoot voor tuinhuis in de kleur grijs. Dakgoot voor tuinhuis in de kleur zwart. Dakgoot voor tuinhuis in de kleur wit. Dakgoot voor tuinhuis in de kleur antraciet.

 

Verschillende dakvormen voor prieeltjes, verschillende dakgoten!

Wij leveren niet alleen voor vijfhoekige en achthoekige prieeltjes dakgoten, maar ook voor daken met een lessenaarsdak, zadeldak en vierhoekig dak. Hieronder kunt u een keuze maken uit verschillende dakvormen.

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met lessenaarsdak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vijfhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen.

 

Een complete kunststof dakgootset voor prieeltjes, al vanaf € 79,99!U ontvangt een complete dakgootset voor uw prieeltje!

Iedere dakgootset bevat alle onderdelen die u nodig heeft voor een eenvoudige installatie aan uw prieel. Een dakgootset wordt compleet in één doos geleverd en bestaat uit: dakgoten, gootbeugels, gootverbinders, gootuitlopen, eindstukkken, afvoerbuizen, bochten, pijpbeugels, schroeven en lijm. Ook bevat iedere dakgootset gootwighoeken. Hiermee kunt u een eventuele helling van uw boeiplank (bevestigingslat) corrigeren, zodat de dakgoot recht gemonteerd kan worden.

Ga naar de website van http://www.uw-dakgootspecialist.nl en koop uw dakgootset!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *