Kunststof dakgoot voor aan veranda, afdak of overkapping [PVC dakgoten].

Heeft u een veranda, afdak of overkapping in uw tuin? Dan is een dakgoot geen overbodige luxe! Regenwater kan namelijk hinderlijk opspatten op bijvoorbeeld uw terras en hierdoor uw tuinmeubels flink vervuilen. Ook kan er naar verloop van tijd een groene aanslag op het terras ontstaan, iets wat u natuurlijk wilt voorkomen!

Groene aanslag veroorzaakt door overmatig water afvloei van een veranda dak.
Dakgoot aan uw veranda of overkapping

Deze groene aanslag kunt u voorkomen door een kunststof dakgoot aan uw veranda of overkapping te bevestigen. Op deze manier wordt het hemelwater netjes afgevoerd naar één centraal punt (bijvoorbeeld het riool of regenton) en komt dus niet al het water wat op de veranda over overkapping valt verspreid naar beneden.

 

Een veranda zonder dakgoot. Voorkom een overvloed aan groene aanslag en vieze tuinmeubelen met een dakgoot!

Uw-Dakgootspecialist verkoopt complete dakgoot sets. Ook voor veranda’s met een lessenaarsdak!

In de webwinkel van www.uw-dakgootspecialist.nl kunt u complete dakgootsets bestellen voor veranda’s en overkappingen met verschillende dakvormen. Dus heeft u een lessenaarsdak (zoals hiernaast), een zadeldak, een vierhoekig dak, een vijfhoekig dak of een achthoekig dak, dan heeft Uw Dakgootspecialist hiervoor een passende dakgoot. In verschillende kleuren en dakgoot types.

Kies hieronder uw dakvorm om een dakgoot set te bestellen:

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met lessenaarsdak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vijfhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *