Compleet dakgoot systeem in kunststof (PVC) voor uw tuinhuis, blokhut, chalet, terras overkapping, afdak, garage, schuurtje of carport.

Screenshot van de webshop van Eslon, www.uw-dakgootspecialist.nlProducent van kunststof (PVC) dakgoten, Eslon BV in Roermond, heeft een internationale webwinkel geopend in de verkoop van complete dakgootsystemen. De dakgoten worden als complete set geleverd.


 

Verschillende dakvormen voor uw tuinhuis of blokhut

Voor uw dakvorm van uw tuinhuisje, blokhut, garage, chalet of carport, heeft Uw Dakgootspecialist een dakgootset!

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met lessenaarsdak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vijfhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen!

 

Een complete dakgoot voor uw blokhut of tuinhuis in doos!
Een complete dakgoot voor uw blokhut of tuinhuis in doos!

Complete dakgootset voor uw tuinhuis of blokhut

Iedere dakgootset bevat alle onderdelen die u nodig heeft voor een eenvoudige installatie aan uw tuinhuis. Een dakgootset wordt compleet in één doos geleverd en bestaat uit: dakgoten, gootbeugels, gootverbinders, gootuitlopen, eindstukkken, afvoerbuizen, bochten, pijpbeugels, schroeven en lijm. Ook bevat iedere dakgootset gootwighoeken. Hiermee kunt u een eventuele helling van uw boeiplank (bevestigingslat) corrigeren, zodat de dakgoot recht gemonteerd kan worden.

Ga naar de website van http://www.uw-dakgootspecialist.nl en koop uw dakgootset!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *