Dakgoot voor achthoekig tuinhuisje of blokhut [achthoek tuinhuis – achthoek blokhut]

Bent u in het bezit van een achthoekig tuinhuisje of een blokhut? Uw Dakgootspecialist heeft speciaal voor deze dakvorm een dakgootset samengesteld.

Acht hoekige blokhut of tuinhuisje.
Acht hoekige blokhut of tuinhuisje.

Montage dakgoot aan achthoekig tuinhuis/ blokhut

Het lijkt misschien een moeilijk karwei, een dakgoot netjes monteren aan een achthoekig tuinhuis of blokhut, maar met een complete dakgootset is het erg eenvoudig )(Nederlandstalige installatie handleiding meegeleverd!). Aan de hand van duidelijke (begrijpelijke!) instructies en illustraties heeft u de dakgoot in no-time hangen! Met behulp van de bijgevoegde regenstrookjes voorkomt u dat hemelwater tussen de dakrand en dakgoot in komt. Zo bent u verzekerd van een correcte hemelwater afvoer naar het riool of een regenton bijvoorbeeld.

Een complete dakgootset voor uw achthoekig tuinhuis en blokhut!
Een complete dakgootset voor uw achthoekig tuinhuis en blokhut!

Wat zit er in een dakgootset?

Alles! Uw Dakgootspecialist heeft de dakgootset zo samengesteld dat u geen verdere aanvullen meer nodig heeft. Dus écht alles zit erin: dakgoten, gootbeugels, gootverbinders, gootuitlopen, eindstukkken, afvoerbuizen, bochten, pijpbeugels, regenstrookjes, schroeven en lijm. Één “action-pack” dus, waar echt alles in zit en waarmee u de klus gaat klaren!

Voorkom schade aan uw tuinhuis of blokhut

Loop geen risico met uw kostbare tuinhuis of blokhut. Laat u het hemelwater zomaar van uw achthoekig tuinhuis naar beneden lopen, zonder dakgoot, dan is het een kwestie van tijd voordat de zijkanten (alle acht!) onder de modder en groene aanslag zitten of voortdurend té vochtig zijn! Gevolg, houtrot! Om dat te voorkomen en lang plezier te hebben van uw fraaie achthoekig tuinhuis of blokhut, is het verstandig om een dakgoot te bevestigen.

Koop uw dakgoot voor uw acht hoekige dak bij
Uw Dakgootspecialist!

De dakgootsets voor achthoekige daken, zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs, antraciet en wit! Ga snel naar de webshop http://www.uw-dakgootspecialist.nl.

Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen.

One thought on “Dakgoot voor achthoekig tuinhuisje of blokhut [achthoek tuinhuis – achthoek blokhut]

  1. Bedankt voor de snelle levering van de dakgoten set voor ons achthoekige prieel. We zijn er erg blij mee! Montage was eenvoudig. Perfect eindresultaat. Bedankt.

    Met vriendelijke groeten, Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *