Dakgoot voor vierhoekig dak – Dakgoot voor tuinhuis met vierhoekig dak

Tuinhuis of blokhut met vierhoekig dak

Bent u in het bezit van een tuinhuis, blokhut, chalet, garage of carport met een vierhoekig dak, dan biedt Uw-Dakgootspecialist speciaal voor deze vierhoekige daken, complete dakgootsets aan. Zo’n set wordt in één doos geleverd, waar alles in zit, helemaal compleet! Denk aan dakgoten, dakgootbeugels, verbinders, gootuitloop, gootwighoekjes voor gootbeugels, rubber afwaterstroken, regenwater afvoer buis, RWA bocht, pijpbeugel, lijm en schroeven! En uiteraard ontbreekt een duidelijke Nederlandstalige installatie handleiding niet.

Blokhut met een vierhoekig dak.
Een blokhut met een vierhoekig dak, zonder dakgoot.

Hou uw blokhut in topconditie!

Een blokhut of tuinhuis is geen goedkope aankoop. Het is een investering waar u jaren lang plezier van wilt hebben. Het monteren van een dakgoot is daarom erg belangrijk. Anders verslechterd de conditie (vooral van het hout) al snel door invloed van onnodig vocht aan de wanden! Bevestig dus zo snel mogelijk een kunststof dakgoot aan uw blokhut of tuinhuis. Uw-dakgootspecialist.nl levert deze complete dakgootsets ook voor uw tuinhuis of blokhut met een vierhoekig dak. U vindt ze hier.

 

 

 

Dakgoot in verschillende kleuren

Aan zo’n fraaie blokhut, wilt u een subtiele bijpassende dakgoot. Het liefst in een vergelijkbare kleur als uw dakshingles. In ons assortiment vindt u dakgoten voor vierhoekige gebouwen in de kleuren bruin, grijs, zwart en antraciet.

 

 

 

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *