Dakgoten voor tuinhuizen, blokhutten, chalets, garages en carports met een zadeldak [dakgoot voor zadeldak]

Tuinhuis/ blokhut met zadeldak

Is uw tuinhuis, blokhut, chalet, garage of carport voorzien van een zadeldak, dan heeft Uw-Dakgootspecialist.nlspeciaal hiervoor complete dakgoot sets samengesteld. Alle onderdelen compleet in één doos, door heel Nederland bij u thuis geleverd!

Een tuinhuis/ blokhut met een zadeldak, maar zonder dakgoot!
Een tuinhuis/ blokhut met een zadeldak, maar zonder dakgoot!

Voorkom vochtschade aan uw gebouw door middel van een kunststof dakgoot

Een dakgoot voorkomt vochtschade en zorgt ervoor dat de zijkanten van uw gebouw (denk aan een tuinhuis, blokhut, chalet, garage en carport), die vaak van hout zijn, niet vochtiger worden dan strikt noodzakelijk.  Via de dakgoot wordt regenwater netjes opgevangen en via de afvoerbuis afgevoerd naar een regenton of het riool.

Installatie van een dakgoot(set)

De dakgoten die worden geleverd via http://www.uw-dakgootspecialist.nl, zijn speciaal afgestemd op het zadeldak van uw gebouw. De installatie is heel eenvoudig en kan natuurlijk makkelijk zelf gedaan worden. Bij de dakgootset wordt een heldere Nederlandstalige installatie handleiding geleverd. Aan de hand van diverse illustraties hangt uw dakgoot in no-time!

Een tuinhuis met zadeldak inclusief een dakgoot set!
Een tuinhuis met zadeldak inclusief een dakgoot set!

Opvangen van hemelwater

Een dakgoot voorkomt niet alleen schade, maar in combinatie met een regenton, kunt u het regenwater eenvoudig opslaan en weer gebruiken om bijvoorbeeld uw planten water te geven. Hiermee spaart u het milieu (drinkwater is kostbaar) en uw portemonnee!

Klik hieronder op het zadeldak om een dakgoot te bestellen

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *