Dakgoot Extra 100 (halfrond model) van 100 mm geschikt voor tuinhuizen, blokhutten, chalets, garages en carports.

Dakgoot Extra 100

Extra breed dakgoot model

Heeft u een redelijk groot dakoppervlak (tot 55 m²), dan is de ‘Extra 100’ geschikt voor een goede afwatering bij tuinhuisjes, blokhutten, chalets, garages en carports. Het halfronde model heeft aan de buitenkant een elegante open krul. De Extra 100 dakgoten zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart.
Afmetingen:
A:  125 mm
B: 63 mm
C: 70 mm

Een complete dakgoot set in het Extra 100 model in één doos. Het dakgoot Extra 100 model, speciaal voor daken met een dakoppervlak tot 55 m2.

Bestel de Extra 100 dakgoot in onze webshop!

In onze online winkel (www.uw-dakgootspecialist.nl) kunt u deze dakgoot bestellen tegen zeer concurrerende prijzen (u koopt namelijk rechtstreeks bij de producent!)! Wij bezorgen complete dakgootsets met de Extra 100 door heel Nederland en België! U kiest op onze website een daktype en vervolgens enkele specificaties die u wenst en wij sturen u een complete dakgoot set voor aan uw gebouw.

Deze kunt u zelf eenvoudig installeren, door middel van de meegeleverde Nederlandstalige handleiding.

Kies hieronder uw dakvorm om een dakgoot set te bestellen:

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met lessenaarsdak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vijfhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *