Dakgoot GD 16 (halfrond model) van 70 mm geschikt voor tuinhuizen, blokhutten, chalets, garages en carports.

Het GD16 dakgoot model.

Populair dakgoot model

De GD 16 is een zeer populair model dakgoot, welke veel wordt gebruikt voor de afwatering bij een tuinhuis, blokhut, chalet, garage of carport. Het half ronde model is elegant afgewerkt met een krul aan één kant. Omdat hij ook nog eens in veel verschillende kleuren (o.a. wit, grijs, bruin en antraciet) verkrijgbaar is, past deze goot fraai aan elk gebouw.
Afmetingen:
A: 78 mm
B: 46 mm
C: 54 mm

Een complete kunststof dakgoot in één doos.
Dakgoot GD 16 model

Dakgoot sets bij Uw-Dakgootspecialist.nl

Dit model dakgoot, is ook compleet als dakgootset verkrijgbaar in de webshop van www.uw-dakgootspecialist.nl. U maakt een keuze uit uw daktype en vervolgens selecteert u enkele specificaties die u wenst en ze sturen een complete dakgoot set in één doos naar u toe! Compleet afgestemd op uw wensen. En voor een zéér betaalbare prijs, want u koopt de dakgoten rechtstreeks bij de producent, Eslon BV!

 

Kies hieronder uw dakvorm om een dakgoot set te bestellen:

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met lessenaarsdak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vijfhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *