Een bakgoot voor een tuinhuis of blokhut

Bakgoot

De voor- en nadelen van een bakgoot

Een bakgoot heeft naast de optische verschillen met bijvoorbeeld een mastgoot, ook een aantal technische verschillen. Dit heeft voor- en nadelen. We sommen ze hieronder op:

Voordelen

  • Optisch een strakke dakgoot
  • Hoge water afvoer capaciteit
  • Verkrijgbaar als complete dakgoot set

Nadelen

  • Lijmsysteem (iets minder installatiegemak t.o.v. een klem systeem)
  • Weinig ruimte voor expansie, bij lange installaties
  • Uitsluitend in de kleur bruin verkrijgbaar

Bakgoot 70

GootverbinderDakgootbeugelAfmetingen

Dakgoot type: bakgoot 70

De BG70 is een dakgoot met geringe afmetingen en hierdoor perfect voor aan kleinere gebouwen zoals tuinhuizen en blokhutten. Deze vierkantige/ rechthoekige dakgoot is uitsluitend in de kleur bruin verkrijgbaar, als complete dakgoot set. In deze set zitten alle onderdelen die u nodig heeft voor de volledige installatie. Zo krijgt u niet alleen de dakgoten, en de verbindingsstukken, maar ook de gootuitloop, bochten en het buiswerk in Ø 60 mm. Ook is er aan de montage mogelijkheden gedacht en bevat de dakgoot set ook dakgoot beugels, schroeven en pijpbeugels. Uiteraard zit er ook nog voldoende PVC lijm bij om dit lijmsysteem te verlijmen op de verschillende plekken. Een duidelijke Nederlandstalige installatie handleiding, maakt de set compleet!

One thought on “Een bakgoot voor een tuinhuis of blokhut

  1. Dit is een perfecte bakgoot voor tuinhuisjes. Ik heb deze ook zelf geïnstalleerd. Met de handleiding was dat erg eenvoudig. Ik kan deze bakgoot iedereen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *