Tuin huis voorzien van een dakgoot!

Aan een tuin huis hoort een dakgoot!

Bent u in het bezit van een tuin huis, dan wilt u uiteraard lang plezier houden van uw fraaie gebouwtje. Een tuin huis impregneren met een goede beits is niet voldoende om een schoon en droog tuin huis te behouden. Daarvoor kunt u het beste een kleine PVC dakgoot monteren. Bijkomend voordeel is dat u het water ook direct in een regenton kunt laten lopen, en hiermee de planten water geven! Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Tuin huis!
Tuin huis!

De PVC dakgoten zijn als complete set in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Kies hieronder het daktype van uw tuin huis om een passende dakgoot te kopen:

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuin huis en kies uw bijbehorende dakgoot.Tuin huis met lessenaarsdak.Tuin huis met zadeldak.Tuin huis met vierhoekig dak.Tuin huis met vijfhoekig dak.Tuin huis met achthoekig dak.

One thought on “Tuin huis voorzien van een dakgoot!

  1. Ik heb ook een regengoot besteld voor mijn tuin huis. Zeer eenvoudig om te installeren, zelfs zonder handleiding. Wijst zich vanzelf. Goede service ook, had nog wat extra onderdelen nodig en die kreeg ik meteen meegeleverd. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *