PVC Mastgoot (dakgoot) voor aan tuinhuis of blokhut.

Eslon B.V. is producent van kunststof dakgoten. In hun assortiment hebben ze ook zogenaamde mastgoten, halfronde dakgoten. De smallere modellen, zoals GD16 en 100 Extra zijn zeer geschikt voor montage aan tuinhuisjes en blokhutten. Ook zijn deze geschikt voor montage aan garages, carports, chalets, overkappingen, veranda’s of prieeltjes.

Mastgoot 100 Extra. Zeer geschikt voor dak oppervlaktes vanaf 20 m2. Ideaal voor tuinhuizen en blokhutten.
‘S’-lon mastgoot 100 Extra

De mastgoot 100 extra is zeer geschikt voor dak oppervlaktes vanaf 20 m². Hierdoor is deze kunststof (PVC) dakgoot uitermate geschikt voor montage aan tuinhuisjes of blokhutten. Deze dakgoot is eenvoudig toe te passen op daken met een lessenaarsdak of zadeldak. Montage kan eenvoudig zelf gedaan worden.

De Eslon GD 16 mastgoot gemonteerd aan een tuinhuis of blokhut.

‘S’-lon GD 16 dakgoot

De PVC GD 16 dakgoot is ook een half rond model en geschikt voor dak oppervlaktes tot 20 m². Vooral geschikt voor kleinere tuinhuizen en blokhutten. Ook deze goot is eenvoudig zelf te monteren. Niet alleen op daken met een lessenaarsdak of zadeldak, maar ook op vierhoekige, vijfhoekige en achthoekige daken!

Een complete kunststof dakgoot in één doos.

Complete dakgootset voor tuinhuis of blokhut bij Uw-Dakgootspecialist.nl

Dit model dakgoot, is ook compleet als dakgootset verkrijgbaar in de webshop van www.uw-dakgootspecialist.nl. U maakt een keuze uit uw daktype en vervolgens selecteert u enkele specificaties die u wenst en ze sturen een complete dakgoot set in één doos naar u toe! Compleet afgestemd op uw wensen. En voor een zéér betaalbare prijs, want u koopt de dakgoten rechtstreeks bij de producent, Eslon BV!

Kies hieronder uw dakvorm om een dakgoot set te bestellen:

Klik hier op de juiste dakvorm van uw tuinhuis en kies uw bijbehorende dakgootset.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met lessenaarsdak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw tuinhuisje met zadeldak samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vierhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw vijfhoekige tuinhuisje samen te stellen.Klik hier om uw dakgootset voor uw achthoekige tuinhuisje samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *